CU-jongeren kiezen Fleur Agema (PVV) tot ‘Engel van het Jaar’


Dit nieuwsbericht verscheen eerder op Krapuul, 24 januari 2011

Fleur Agema (PVV) is door Perspectief, het blad voor jongeren van de Christen Unie uitgeroepen tot ‘Engel van het Jaar‘. Agema kwam al eerder in het nieuws en onder de aandacht van de CU door haar strijd tegen abortus & zedenloosheid. Eerdere winnaars waren Job Cohen (PvdA), Hans van Baalen (VVD), Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Jeroen Dijselbloem (PvdA) en Hans Wiegel (VVD).

Agema pleitte in juli 2010 ervoor van overheidswege geen abortus meer te vergoeden, omdat volgens haar vrouwen zwanger raken door hun losbandigheid en zelf de schuld maar moesten dragen. Om de zedenloosheid in onze samenleving terug te dringen moet bovendien de grens voor zwangerschapsonderbreking worden teruggebracht naar acht weken.

Dus mocht u dit lezen na te zijn ontvoerd, mishandeld en verkracht, om daarna als prostituee te worden aangeboden en ongewenst zwanger raken, kan u wat Agema en de PVV betreft op geen enkel medelijden rekenen, laat staan op hulp of steun. En al helemaal niet als u oorspronkelijk uit het buitenland komt.

Wij vermoeden dat de standpunten en voorstellen van Agema bedoeld zijn om haar onzindelijkheid te camoufleren. Geleid door het licht op Stormfront vond zij na een korte LPF-carrière het pad naar de vrijheid door zich te onderwerpen aan Wilders om hem tot het einde der dagen als beschermster van de goede zeden te mogen dienen.

Advertenties

Over wltrrr

No, I'm not Walter Benjamin. But I am interested in current affairs, framing, populism, spin. Also looking for more sarcasm, parodies and satire, politics, art. Alter ego of @wvdc
Dit bericht werd geplaatst in Media, Politiek, PVV en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op CU-jongeren kiezen Fleur Agema (PVV) tot ‘Engel van het Jaar’

  1. Pingback: Tweets that mention CU-jongeren kiezen Fleur Agema (PVV) tot ‘Engel van het Jaar’ | wltrrr -- Topsy.com

Reacties zijn welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s