Pamela Geller ziet in opstand Tunesië en Egypte een Islamitisch complot


Dit nieuwsbericht verscheen eerder op Krapuul, 28 januari 2011

De New Yorkse haatblogster en beroepsislamofoob Pamela Geller, vriendin, promotor en sponsor van Geert Wilders en de English Defence League, vindt de opstand in Egypte en Tunesië maar niets.

In de steunbetuiging van Yusuf Al-Qaradhawi van de Internationale Moslim Broederschap ziet zij het bewijs, dat de onrusten in Tunesië en nu in Egypte worden beïnvloed door fundamentalistische moslimextremisten. Volgens haar willen die overal in het Middenoosten ‘beachheads’* mogelijk maken om de jihad te ondersteunen. Ook FoxNews riep een paar uur terug dat Al-Qaeda zich mengde in de onrusten, dus Geller staat niet alleen in haar waanvoorstellingen.

Al-Qaradhawi heeft namelijk gezegd dat tradionele Islamitische wetten en gebruiken weer moeten worden toegestaan in Tunesië zoals het dragen van hijab en dat de ultieme jihad die is die strijdt tegen de tyrannen in eigen land, niet tegen vreemde mogendheden. Want Allah zal de onderdrukkers straffen als het volk zich laat leiden door de Islam. Al-Qaradhawi riep ook de politie op niet te schieten op demonstranten.

Geller spreekt al van een ware nachtmerrie voor Amerika en sneert nog een keer naar Imam Rauf, de initiatiefnemer van het Park51 project in New York voor een Islamitisch multicultureel centrum, waartegen Wilders op uitnodiging van Geller scandeerde. Het wachten is op Wilders’ stellingname over de ontwikkelingen in Tunesië en Egypte.

Geller’s blog

* Een beachhead is een strand waar een militaire landing plaatsvindt en waarvandaan een militaire operatie wordt uitgevoerd. Zoals in Normandië in 1944.

Over wltrrr

No, I'm not Walter Benjamin. But I am interested in current affairs, framing, populism, spin. Also looking for more sarcasm, parodies and satire, politics, art. Alter ego of @wvdc
Dit bericht werd geplaatst in Media, Politiek, PVV en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Reacties zijn welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s