Bosma ‘geïnterviewd’ door extreemrechtse Junge Freiheit


Dit nieuwsbericht verscheen eerder op Krapuul, 30 januari 2011

Ter ondersteuning van zijn niet aflatende strijd tegen links en de Islam gaf Martin Bosma, de ideoloog van de PVV, afgelopen week een ‘interview’ met het Duitse extreemrechtse weekblad Junge Freiheit. Tenminste dat vond de fascistische website Dietsland Europa. Het artikel in de Junge Freiheit is namelijk geen interview, maar een vertaling van een artikel in De Pers van september vorige jaar, aangepast tot lofrede op de ‘kroonprins’ van Wilders. Mocht de grote leider vallen, dan is de strijd tegen links en de moslims bij Bosma in goede handen. De ‘enige geloofwaardige kroonprins’, zoals Kustaw Bessems op 29 september 2010 in De Pers (op pagina 8 ) schreef.

Het artikel staat vol met ditjes en datjes en andere wetenswaardigheden uit het leven van Bosma. Uiteraard is dit ondertussen oud nieuws en is er verder weinig nieuws te berichten, want Bosma excelleert in het herhalen van telkens hetzelfde riedeltje met gebruik van valse beschuldigingen, onjuiste cijfers en tirades tegen bijvoorbeeld kunstenaars, maar men moet toch even kwijt dat 70% van de Nederlandse politieagenten op orde-en-tucht-partijen als de PVV stemmen. Zijn er dan nog meer partijen als de PVV in Nederland? Kunnen wij net als de Egyptenaren onze politie niet vertrouwen?

Enkele jonge Nederlandse fascisten vonden het blijkbaar de moeite waard om het Duitse artikel te ‘vertalen’ en te presenteren als ‘interview’. Op de extreemrechtse website Dietsland Europa verscheen het gisteren aangevuld met enkele persoonlijke aanbevelingen van de jeugdige vertalers Thomas Wentzel en Warner de Vries. Wentzel is de eigenaar van Dietsland Europa, waar men droomt van een Groot-Nederland. Wentzel werkt naar eigen zeggen nauw samen met onder andere het Duitse racistische haatblog PI-News en de Nederlandse extreemrechtse haatblogster Cassandra Troy. Uw echte Nederlandse haat is in goede handen!

Over wltrrr

No, I'm not Walter Benjamin. But I am interested in current affairs, framing, populism, spin. Also looking for more sarcasm, parodies and satire, politics, art. Alter ego of @wvdc
Dit bericht werd geplaatst in Media, Politiek, PVV en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Reacties zijn welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s