Een carrière bij de PVV?


Dit nieuwsbericht verscheen eerder op Krapuul, 8 maart 2011

Levensloop, werkervaring, wat heb je bereikt? Allemaal belangrijke informatie bij het vinden van de juiste baan. Niet bij de PVV, daar hoef je alleen maar zo goed mogelijk te doen alsof om persoonlijk te worden geselecteerd door de grote baas.

Dierenvriend Dion Graus was nooit manager of directeur bij een diergeneesmiddelenbedrijf. Schoolhoofd Richard de Mos was nooit schoolhoofd, maar ‘het had best gekunnen.’ James Sharpe was geen zakenman maar een al 20 jaar in het buitenland wonende oplichter. Mensenrechtenactivist Geert Wilders was geen mensenrechtenactivist, al staat het nadrukkelijk op zijn CV. Er bestaat alleen geen enkele referentie voor die claim. Zijn ‘troonprins’ Machiel de Graaf, die de fractie in de Eerste Kamer gaat aanvoeren heeft vroeger even in de gezondheidszorg gewerkt, maar was tot voor kort interim manager bij een incassobureau.

En vanaf vandaag is jurist Henk Scherer (nr.5 PVV Utrecht) is dus geen jurist meer, maar in ieder geval statenlid voor de provincie Utrecht. Eindelijk vrijheid, op kosten van onze samenleving.

Advertenties

Over wltrrr

No, I'm not Walter Benjamin. But I am interested in current affairs, framing, populism, spin. Also looking for more sarcasm, parodies and satire, politics, art. Alter ego of @wvdc
Dit bericht werd geplaatst in Media, Politiek, PVV en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Reacties zijn welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s