Richard de Mos, de man met de leuke ideeën (7)


Richard de Mos, creative director van de PVV, blijft verrassen met innovatieve ideeën op het gebied van sport en cultuur. Dit keer wil hij dat de bunkers (bedoeld worden schuilkelders) onder het Buitenhof en de Grote Markt in Den Haag moeten worden omgebouwd tot discotheek. Ook wil hij dat leegstaande slooppanden worden gebruikt voor grote feesten om het ingedutte Haagse nachtleven weer wat leven in te blazen. Burgemeester Van Aartsen opperde al eerder dat Den Haag een grote discotheek mist.

In een ander vragenuurtje aan het college over de Vrijmarkt stelde hij dat “ondernemers moeten kunnen ondernemen” en de gemeente hen niet mag lastigvallen met ingewikkelde vergunningen. Volgens zijn fractievoorzitter en voormalige tijdelijke kracht van een incassobureau Machiel de Graaf behoort de Vrijmarkt tot het culturele erfgoed van Den Haag.

Dit nieuwsbericht verscheen eerder op Krapuul, 28 april 2011

Advertenties

Over wltrrr

No, I'm not Walter Benjamin. But I am interested in current affairs, framing, populism, spin. Also looking for more sarcasm, parodies and satire, politics, art. Alter ego of @wvdc
Dit bericht werd geplaatst in Kort, Media, Politiek, PVV en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Reacties zijn welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s