Richard de Mos, de man met de leuke ideeën (8)


Vandaag komt de creative director Richard met het geniale idee een tunnel onder de Nieuwe Waterweg, het kanaal voorbij Maassluis richting Noordzee, aan te leggen zodat Den Haag wordt verbonden met Europoort. De PVV Den Haag eist dat wethouder Peter Smit dit briljante voorstel verder gaat uitwerken en meldt trots dat de PVV Den Haag enthousiast is over het voorstel. Ook moet de Haagse Lozerlaan ondertunneld worden zodat men er 80 i.p.v. 50 km per uur kan rijden op weg naar of van de Oranjetunnel. De haven en het strand van Scheveningen worden zo beter bereikbaar, volgens De Mos. Zelfs de “economische centra” Kijkduin en Uithof krijgen dan meer groeikansen. Daar blijft het niet bij. De PVV meent ook dat de Oranjetunnel economische kansen kan bieden door het “bieden van goede randvoorwaarden om de in Den Haag gelegen instituties van vrede en recht te faciliteren.” Zonder tunnelvisie geen recht!

Er bestaan al langer plannen voor een tunnel onder de Nieuwe Waterweg, men is er alleen nog niet uit waar precies en er is momenteel geen geld voor miljardenprojecten. De rijksoverheid had de plannen daarom al uitgesteld tot na 2020.

Dit nieuwsbericht verscheen eerder op Krapuul, 2 mei 2011


Over wltrrr

No, I'm not Walter Benjamin. But I am interested in current affairs, framing, populism, spin. Also looking for more sarcasm, parodies and satire, politics, art. Alter ego of @wvdc
Dit bericht werd geplaatst in Kort, Media, Politiek, PVV en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Reacties zijn welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s