PVV wil roze boevenpakjes


Chris van der Helm van PVV Den Haag kwam vandaag met het briljante idee om de oud-op-nieuw raddraaiers in een roze boevenpakje de troep van oud-op-nieuw op te laten ruimen. Het is weliswaar al 3 januari en de kans dat er nog afval van rotjes en vuurpijlen ligt is vrijwel nul, maar het idee wordt verwelkomd door de euforische PVV-aanhang. Deze straf zou dan moeten worden opgelegd bovenop de straf die de rechter oplegt. In het Nederland zoals de PVV het voorstelt deelt de politiek gewoon de straffen uit, als de PVV het voor het zeggen zou hebben. Weg met de onafhankelijke rechtspraak!

De PVV in Den Haag had al eerder ideeën over het zichtbaar maken van ongewenste elementen in de samenleving. Zo wilde raadslid Paul ter Linden HIV-positieve homo’s brandmerken zodat iedereen ze kan herkennen. Van der Linden is weliswaar zelf homo, maar toch wilde hij op de datingsite gay.nl even kwijt dat HIV-positieve homo’s met een tatoeage boven hun geslachtsdeel goedwillende homo’s zouden kunnen waarschuwen dat het geen zuivere koffie is. Van der Linden had ook voorgesteld om ontmoetingsplaatsen voor homo’s te verbieden.

Dit berichtje verscheen eerder op Krapuul, 3 januari 2013

Advertenties

Over wltrrr

No, I'm not Walter Benjamin. But I am interested in current affairs, framing, populism, spin. Also looking for more sarcasm, parodies and satire, politics, art. Alter ego of @wvdc
Dit bericht werd geplaatst in Kort, Media, Politiek, PVV en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op PVV wil roze boevenpakjes

  1. Is dit het Keihard straffen waar de PVV voor staat??

  2. Wllm Kalb zegt:

    Graag ook weer met zo’n enorme ijzeren bal aan hun voet.

Reacties zijn welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s