Scherpe analyse van Chris Klomp hoe de Telegraaf website een nieuwsbericht zo manipuleert dat er veel lezers op af komen, een ‘boosmakertje’. Natuurlijk gaat het weer eens over een moslim en seksueel misbruik, altijd goed voor honderden haatdragende soms racistische reacties met klachten over rechtspraak en hoe met ‘buitenlanders’ wordt omgegaan.

Over wltrrr

No, I'm not Walter Benjamin. But I am interested in current affairs, framing, populism, spin. Also looking for more sarcasm, parodies and satire, politics, art. Alter ego of @wvdc
Dit bericht werd geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink .

Een reactie op

  1. joost tibosch sr zegt:

    Weet niet of “oorlogshetzerij” strafbaar is.. Als men tegen alle mensenrecht in ervan overtuigd is (wil zijn of wil dat de lezers dat zijn) dat de islam alleen maar een gevaarlijke ideologie is, zal men alles in het werk stellen om argumenten aan te dragen dat alle islam “bestreden” moet worden! Een marokkanendebat in de kamer dient voor sommigen alleen maar dit doel. Zelfs het tehulpschieten van een te weerloze Malinese moslimbevolking tegen moslimterrorisme zal men wanhopig “verdraaien” tot een oorlog tegen alle verderfelijke Islam. Je krijgt zelfs de indruk dat dit soort lieden bewust aansturen op een wereldoorlog, niet tegen moslimterrorisme waar een brede defensieve VN-actie begrijpelijk en wenselijk is, maar tegen de Islam tout court (voor de goede orde: ik ben christen)

Reacties zijn welkom

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s